I kvällens sena timma…….

jag ser det mesta som i dimma. En sväng till stan jag också varit, sedan min hustru bort har farit.
Skämt åt sidan så ringde jag färdtjänsten* och fick mig en tur till den guldglänsande staden. Väl hemkommen fick jag ett infall att baka ämnen till semlor. Fungerade riktigt bra trots att jag för det mesta stöttar med en krycka. Fick sedan besök sent i kväll av systersonen med sällskap (4 pers) V hjälptes åt att fylla 10 semlor som åts med god aptit. Men oj vad jag är trött nu. Men det krävs ju en återanpassning efter det som varit. 23 dar nu sedan operationen. Det känns bättre och bättre dag för dag.
* Min dotter som även behövde ett råd om material för nästa lördags byggande.

6 svar på ”I kvällens sena timma…….”

 1. Jo, färdtjänsten kom men passageraren tyckte att det nog gick lite för fort i 80km/h. Fast det är nog mer bly i Mästers högersko. ;o)

 2. hej nisse
  Hörde av harriet om dina operationer och sjukdom. Jag har inte hunnit bevaka dina inlägg förrän idag när jag håller på att tillfriskna efter en lunginflammation. Då känner jag mig som aldrig varit sjuk att det är flera som har jobbigt.
  Jag hoppas du äter bakterier (actimel mm) för magen om du inte fått annam rekommendation. Rätt bakterier brukar hjälpa.
  Vi kom att prata om dig och Västerbotten
  Jag har lagt in bevakning av sveaskogs försäljning och där dök det upp en avstyckning längs örälven som inte kan vara så långt från Rödingträsk då minns jag plötsligt somrar med tallmoar
  Öravan Tallträskliden heter området 80 hektar
  Det skulle vara riktigt häftigt att få bjuda på kaffe där 55 år efter jag gick bakom er och planterade.
  Hoppas du får en bra kväll
  Stor Kram kusin Lisbeth

 3. Klart att man är trött, men att du ger till andra gör ju att du får tillbaka energi från dem- och förhoppningsvis ca 350 kalorier från semlan också:) Jag älskar ju semlor och har sett att de kan ersätta en hel måltid:) Idag har jag träninsvärk i hela kroppen, men solen skiner så jag ska se till att komma mig ut i skidbacken! Kram

Kommentarer är stängda.