Tre veckor från gå.

Läkningen fortgår nog rätt så bra. Men den eländiga maginfluensan har satt djupa spår. Den tämligen marginella kondition som var kvar efter opet har fullständigt försvunnit. Bara att gå uppför trappan sätter ryslig fart på pulsen. Sedan har det varit en inte så bra natt, så när jag vaknade kände jag bara dysfori.  Dagen har mest inneburit vila-sömn-vila, och så hem till gården förstås. Har även stapplat mig iväg till brevlådan och tillbaks. Tydligen gjorde den friska västanvinden mig gott så nu känner jag snarare eufori.
         Ryktet om att pingistvillingarna är på snabbvisit i byn har även nått mig. Men den obligatoriska tärnakakafrukosten, som är en mångårig tradition, kanske inte blir av denna gång. Vårt hus och vi är väl kanske att betrakta som satta i karantän på grund av de bakteriella förvecklingar som varit.
  På torsdag åker min kära hustru på en välbehövlig weekendresa till vår son och hans familj som bor på Lidingö.Så för mej gäller att under 5 dagar inte tappa båda kryckorna samtidigt.  Samt att komma ihåg: En spruta om dagen i magen.

Ett svar på ”Tre veckor från gå.”

  1. Trist att vi inte kan ses över tärnakakafrukosten!! Ska äta frukost hemma nu innan vi ger oss ut i all snö tillsammans med lillEmil och korvgrillning. Härligt härligt. Kram

Kommentarer är stängda.