14:e dagen går mot sitt slut.

Har fått skjuts till vårdcentralen i dag. Det var dags att kolla om operationssåret hade  läkt ordentligt. Tydligen har allt fungerat bra så agrafferna plockades bort. Snyggt och fint var omdömet om snittet. Passade även på att ladda min reaktor med en bränslestav, så nu är jag garanterad att ångan (svettningarna) hålls uppe i 3 månader till. Så minst 12 gånger per dygn får jag känna mej ångande het och fylld av olust. Men det tar ju inte så många minuter varje gång. Och första året så var det varje timme, alltså en halvering nu. Är nog ganska nöjd ändå för allting kunde ha varit mycket mycket värre. Ser fram emot näste reservdel som kommer att monteras in till hösten förmodligen.
I maj har jag levt ihop med min prostatacancer i två år. Har aldrig/fortfarande inte haft något obehag av själva sjukdomen. De enda störningarna är biverkningarna av det som krävs för att hålla smågnagarna på mattan. Och med lite hjälp från ovan och en stark och optimistisk tro så går det säkert bra. Såvida att det återstår lite av den tilldelade tiden.