Ny dag, nytt ljus, nytt hopp.

Sitter vid fönstret och ser till min stora glädje att solen lyser mot trädtopparna. Efter en något miserabel sömn så blir man lättare till sinnet av att slippa se det evinnerliga snöandet. Väntar också på att sjukgymnasten på lassa skall ringa. Har en del nya frågor, det är ju trots allt första gången jag genomgår en sådan operation. 
Nu så har sjukgymnasten hört av sig. Bra att få svar, på de frågor man har, av en som kan och vet. Resultatet blev att jag skall halvera träningen i ett par dagar, samtidigt som jag skall ta fler vilopauser. Och dom skall vara horisontella.
Skönt ändå att få prata med en person som inger förtroende, och ingjuter nytt mod i en gammal man. Hoppas dag 13 fortsätter att vara bra.
P2200001

Ett svar på ”Ny dag, nytt ljus, nytt hopp.”

  1. Vad skönt att själva op gick bra! Det är ju lång rehab tid, så det är ju bara att ha tålamod- det hade inte jag haft så lätt med:) Här strålar solen in i lgnheten och jag har precis yogat klart, håller på att äta sen frukost. Kl. 13 är det vfu (verksamhetsförlagdutbildning) på Sunderby sjukhus avd 43- hud och infektion. Så jag ska läsa på lite inför det. Hoppas vi ses denna helg eller den efter den;)
    Kram!

Kommentarer är stängda.