Söndag dag 12.

Tog ju ledigt i går från mitt träningsprogram eftersom musklerna, runt den nyopererade höftleden , protesterade riktigt häftigt.
I dag är det träning som vanligt. Ett liggande och ett stående program morgon/förmiddag. Och samma igen eftermiddag/kväll.
Känns ibland som rehabiliteringen stagnerat. Det är inte samma snabba förbättring som det var första veckan. Men det är nog rätt naturligt att rehabiliteringskurvan planar ut. Efter att ha läst på de råd som jag fick med mig hem så ser jag att det är TVÅ kryckor som gäller i en månad, därefter skall en ev. båda avvecklas. Så det gäller nog att skynda långsamt. Men det är ibland lite svårt att hitta en skön sovställning. Nu är det 21 sprutor blodförtunning kvar att ta under  lika många dagar. Tur att jag besitter en präktig “nåldyna” att sätta dom i. 
P2190018

Annars händer inte så mycket. Sitter vid “fönstret till världen,” och samtidigt ser jag hur min kära hustru kämpar med snöslungan och vedkärran, medan snön fortsätter att falla.

Ett svar på ”Söndag dag 12.”

  1. Så är det återigen Söndag och jag läser knaftbloggen dagligen, du har snart slängt kryckorna så du kan fara ut och känna på vårluften. Du verkar vara en riktig kämpe och fönstret till världen har ju mycket att bjuda på. Ha De Gott Nisse m.fam Se ba till att du håll fast de då du ta kort på snöslunga.

Kommentarer är stängda.