Tiden läker såren—sägs det.

Dag 10. Sköter träningsprogrammen noggrant. Men det verkar som om musklerna (om jag har kvar några) i högra benet bara blir kortare och ömmare. Men känns ändå pigg, det är ju endast vid övningar och rörelser som det smärtar.
Har faktiskt varit på  utflykt i kväll. Min kära hustru har skjutsat mig till stan för kaffe och konsulting.
Vi har ju en dotter som gått den komprimerade snickarkursen. Nu när nedre våningen är fixad så har hon flyttat en trappa upp. Och behövde ett råd, om gamla golvet i hallen skulle vara kvar  eller bytas helt. Det blir helt nytt och med en del justeringar av golvåsar. Det var i ojämnaste laget för ett bra resultat. Men som sagt, jag ger endast råd numera. Hela utflykten tog bara 2 timmar, har ju inte varit utanför dörren på en hel vecka så det var trevligt med en lagom lång biltur.
När jag åkte hem från Lassa fick jag med mig 30 sprutor som ska tas en per dag. Så nu är det dags men en sådan i späcket. På jennsyn.