Dag nio (9)

Hej igen. Har kämpat med träningsprogrammen så att träningsvärken känns  lite störande när jag är uppe med gå-programmet. Efter konsultation men den sjukgymnast jag hade på “Lassa” fick jag rådet att vila mer mellan muskeltöjningarna. D.v.s. att gå mindre någon dag. Natten mot/och under onsdag var en hemsk formsvacka. På natten, när jag försökte vända mig på sidan, råkade jag tydligen knäcka till nacken (som inte är helt perfekt) så att jag drabbades av en ordentlig yrsel. I fyra timmar hade jag fullt sjå med hålla fast i madrassen medan taklampan åkte karusell runt sovrumstaket. ´Resten av natten och under onsdagen kom yrseln tillbaka då och då, men i dag är den tack och lov borta. Så i dag är jag ensam och allena hela dagen. Men det är inget problem.
Och det finns ju många människor/äldre som alltid är ensamma tyvärr, så det är bara dumt och egensinnigt att klaga. Och förresten tjänar det inget till.
I går kom ett brev från patologen på NUS. Men det är kanske inte som det låter. Det gällde bara ett hudprov taget 12 jan. Det ingår i den renovering som pågår av den gamle.
Nu är det dags för kaffe och sedan vila. På “jensyn” som NRK säger.