Oj, Oj, Oj- detta hade jag inte tänkt på.

Tisdag i dag, en vecka efter att jag fått min första reservdel. Följer de 2 träningsprogram jag fick av sjukgymnasten.  Varje program skall utföras 2 gånger dagligen. Men oj, oj, oj, det var något jag inte tänkt på. Det finns tydligen något som heter träningsvärk. Den har jag ganska gott om. Och
right-benet som varit ganska stilla de senaste åren är riktigt utsatt. Men det är ju vägen till ett bättre liv. I övrigt känns det bättre dag för dag.
P2140013

Men se nu snöar det och skall så göra i två dagar denna vecka. Så min kära hustru fick en snabb-instruktion i hur snöslungan fungerar.
P2140014

Men det är ju klart att kan man köra en gammal SAAB så kan man köra snöslunga.
Under tiden tog jag min dagliga utomhuspromenad. Den gör jag på balkongen som är 16 meter lång. Skall gå max 100m/dag de tre första dagarna.
Skulle ha varit  roligt att veta hur mina medopererade från i tisdags mår. Hoppas att dom har det lika positivt.

4 svar på ”Oj, Oj, Oj- detta hade jag inte tänkt på.”

  1. Träningsvärk är hälsötecken. Bevisar att gubben fortfarande har muskler som går att använda

  2. Eftersom du är på benen och bloggar så anar jag att rehabiliteringen går åt rätt håll. Nu kan det även bli på detta viset att din fru tycker att det är roligt att köra snöslunga så du får göra ngt insiderjobb ist. Ha en bra Valentinafton Nisse med familj

Kommentarer är stängda.