Rehabilitering påbörjat.

P2110010

Lördag och varit hemma ett dygn. Känns nog att man är rådbråkad men trots allt överkomlig smärta. Systersonens pudlar verkar ha saknat mig. Och det är förståeligt för jag brukar “tappa” godbitar när vi fikar.
P2130011

I dag måndag så har jag varit uppe rätt länge och tränat på de program som jag fått med mig hem. Visst ömmar det lite här och var men det börjar gå bra att undvara Alvedon som varit det starkaste smärtstillande jag använt. Har till och med suttit en stund vid min “nästan” självspelande elorgel.
För jag är lite som Israels konung Saul. 1049 BC—1007 BC.  Jag blir väldigt glad av musik, även av enklare sorts egentillverkad. 
Känner också hur mycket bättre det känns i höften och att det även känns bättre i det ej ännu opererade knäet.  Trots att allt känns positivt kan jag ändå inte, ibland,  låta bli att tänka på hur den skada i höften jag fick 1945 har präglat mitt liv. Många perioder av smärta och sjukhusbesök. Som dräng 1949 kom första svåra slaget. Efter att i 3 dagar, med häst och plog vänt på några åkertegar, så hamnade jag på epidemin i Umeå. Efter ett par svåra veckor var jag tillbaka i arbetet. 7 dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Det får räcka med detta men om jag ser det så att jag under 65 år pinats mer och mindre av en smärtande höft så skulle det vara en Gudagåva om dom återstående åren blev smärtfria. Men jag brukar för det mesta tänka att det kunde ha varit värre.

Ett svar på ”Rehabilitering påbörjat.”

  1. Följer med intresse din situation. Har tyvärr sett att ett flertal som gjort den här resan inte haft tur att lyckas så bra som jag gjorde. Hade tänkt skicka lite tips om du är intresserad, men har haft en datorkrasch och då också förlorat adressregistret. Hör av di om du känner för det.

Kommentarer är stängda.