Änglar- finns dom?

Ja, nu känns det nästan som om det vore sant. Efter att ha snabbinkallats i tisdags så hamnade jag direkt på operationsbordet.  Hann nästan inte ängslas för det som skulle komma..
Låg där på sidan med halva kroppen någon annanstans. Det hördes ungefär som i den gamla reklamsnutten”hamra och spika med Norra Trä och Bygg”. Det kändes som om det inte var min kropp det handlade om. Men lyckades ändå få en skymt av en del verktyg som avspeglades i en glasdörr. Såg till ex. sticksågen som kapade bort min gamla deformerade höftkula, med diameter 52 mm, men det berörde mig inte speciellt. Det kändes fortfarande inte som om det var jag. Men när det började spikas kunde  jag inte undgå att känna att det i mej. Det gjorde inte det minsta ont utan det var stötarna som fortplantade sig till överkroppen.
En fantastiskt skicklig kirurg hade snart monterat den nya höftleden och jag kunde se i glasdörren att det syddes febrilt. Ja så hamnade jag på IVA i väntan på att så småningom få tillbaka all känsel i kroppen.
Så småningom flyttad till vårdavdelningen blev man mycket väl omhändertagen. Även på natten kom det änglalika varelser och frågade hur man mådde och om man behövde något. Jag tycker i alla fall att sjukvården är fantastik och det beror ju mycket på de människor som jobbar där dag som natt. Men nu väntar en 3 månader lång konvalescens med mycket mycket träning.
Som ni kanske förstår så har lyckligen kommit hem. Och nu känner jag mej helt uttröttad så det sängen resten av dagen.

5 svar på ”Änglar- finns dom?”

  1. Å, vilken lycka att du äntligen fick det gjort, snyggt jobbat att det gick så fort på slutet, dvs att du slapp oro dig, som du ju annars är så bra på!
    Nu är det bara resten kvar = träning!!!

  2. Fantastiskt att du fick det gjort, nu stundar vår och snart är du på bena igen. Var det inte detta du gruvat dej för, tills nästa gång då vet du att det inte var så dramatiskt. Ha en bra dag i sängen och Emmeradale farm.

  3. GRATTIS! Och välkommen hem! Visst är det fantastiskt att man kan få reservdelar där dom behös?!Nu gäller det att träna med förstånd. Och framför allt: Se upp med halkan när du kan börja gå ute!

  4. Välkommen hem, kul att det gått så bra. Se nu till att du sköter dig och vänta ett tag med att skotta på taken.. åtminstonde fram till i maj 🙂

Kommentarer är stängda.