Plötsligt så hände det!!!

07:15 i morse så ringde telefonen. En glad röst sade: Hej Nils, kan du komma hit till kirurgen för vi har fått ett återbud på tisdag morgon? Om du  är här vid 10-tiden så får du träffa och prata med inblandade parter. Förmodligen såg jag ut som en fågelholk. Var nog en bra bit bort i planeringen så en höftoperation hade känts ganska så avlägsen. Och då kom jag på hur mycket som jag planerat och hade tänkt fixa den närmaste tiden. Men jag tackade ja och åkte upp till kirurgen.
Tänkte då att det  går nog snabbt så jag kan åka hem och förbereda mig och packa tandborsten mm. Tja,  det tog 7,5 timmar innan jag träffat den siste. Kan väl medge att jag tyckte att det tog lång tid. Men kom då på att jag var nog inte den enda patienten på lasarettet, och att alla jobbade allt dom hann. Nåja, alla var snälla och hjälpsamma och jag kom hem och fick mitt skrovmål bestående av uppstekt fläskpalt. Så jag fick inte så lång tid på mig att “gruva”. Så nu är det bara att hoppas att jag har tid kvar då kommer allt att gå bra.
Så kära läsare av bloggen. Håll tummarna så hörs vi om ungefär en vecka om kirurgerna lyckas och om Gud  så vill.
PS. Kommer nog att hålla för öronen när dom skall såga bort den gamla “kulleden. DS.

4 svar på ”Plötsligt så hände det!!!”

  1. Lycka till! Det kommer att gå bra, men det beror också på dinegen inställning. Jag har reservdelar i båda höfterna sedan 1998 och dom fungerar OK. Tog båda med 6 veckors mellanrum och hann åka skidor mellan operationerna. Åkte för resten 10 km igår. Så du kommer att uppleva en stor lättnadf…

Kommentarer är stängda.