Snöskottning.

I dag var det dags att skotta av altantaket. Mycket snö och högt är det också. Och med åren blir man ju bara mer huvvusvag. Men lyckades ändå ta mej upp. Så nästa dag ska jag gå upp på hustaket. Tar tid att ta sig upp men ned är det inga problem,. det är bara att följa med snön…kanske.
P2010004

Sen fick vi storfrämmande. En pojke som är” borta holmen” men varit länge bosatt i stooorstan.
Han skulle åka ner igen men kanske återkomma till påsken.
P2010003

Han var liksom jag med i den älgjakt när det hände sig att älgen  blev till en hare, eller var det  tvärtom?  Någonstans har jag en dikt som beskriver den unika händelsen, men just nu hittar jag den inte men lovar att innan i morgon ha fått fram den.
Nu skall jag spisa rökt gök med lök. Det lär vara en delikatess i södra Norrland.