Måndagsbestyr.

I dag har jag lagt svarvningen på hyllan. Har bestämt mig för inre tjänst hela långa dagen. Ligger efter med en del mangling plus en skvätt strykning. Sedan finns det ju alltid städning/golvtorkning.
Men framförallt så behövs en röjning i f.d. pingisrummet som numera anväds till allt  möjligt annat än pingis.
Närmast på programmet är “hem till gården “som kommer 11:35.  Då passar jag på att sätta fram ett fotbad för mina fötter. Samtidigt äter jag min lunch och ser tv-programmet. Och så säger alla Qvinnor att karlar bara kan syssla med en sak i taget. Men jag får ju ihop tre saker samtidigt.
P1300002
P1300005

Ja, så var det fixat. Fötterna som nya och denna gången undvek jag att tappa fjärrkontrollen i vattnet. Nu blir det mera inre tjänst, men först en kopp kaffe.

3 svar på ”Måndagsbestyr.”

  1. Oh,oh oh…vad en liten gubbe kan gnoooooo 🙂

    du är väl undantaget som bekräftar regeln:)

  2. Ja du har det ganska bra ser jag, tvärhemma på lunch. En kommentar bara emmedale farm var mycket bättre förr när surisen hade puben och jack som flyttade in i väderkvarnen var med. Kom du ihåg dessa, samt mamman som styrde och ställde härliga tider svunna tider, ha en bra dag.

Kommentarer är stängda.