Dags för besök på NUS.

Besöket på hud som framflyttats till torsdag är nu avklarat. Fick först träffa en trevlig jourläkare.
Sedan ytterligare 2 lika trevliga sköterskor.  Mina ben blev fotograferade och bedömda.  Ett är då definitivt säkert. Någon skönhetstävling för ben lär jag inte vinna. Ett hudprov togs också från foten. Det var ungefär som när man borrar i träd för att bestämma ålder. Men eftersom min ålder är känd så lär det väl vara något annat som skall bedömas. Hur som helst så skulle det ta 4 veckor att analysera provet. Fick instruktioner hur jag själv skall sköta renoveringen av benen. Fredag den 13:e väntar nya recept på Apotek Hjärtat. Hur som helst en mycket lyckad dag.
En annan sak. Jag frågade jourläkaren vad pagremoschka betydde. Fick rätt svar direkt. Hon kunde nämligen ryska språket flytande. Tips till Sundsvallare m.fl.
Ps.  I går nämnde jag besöket av älgar. I natt 02:00 när jag var uppe för kylning så tittade jag ut.  7 meter från bron låg det 2 älgar.  Hann inte fota dom tyvärr. Men har sett att dom beskurit äppelträden. Ds.