Snöskottningsdags.

Har varit uppe på garagetaket i dag och påbörjat snöskottning. Det var säkert 80 cm på taket, och ovanligt tung snö. Det var inte lätt med ett fungerande ben och en kondition som en en gammal man (50-åring) Efter drygt halva taket kändes benen som kokt spagetti så jag insåg att när man inte kan göra något produktivt, utan bara kan sitta vid datorn och TV-n, så försvinner orken. Men om och när sjukvården reparerat det som är möjligt, och jag klarat ev. komplikationer,  blir det nog ett ordentligt försök till konditionshöjning.
P1090005

Utsikt från taket.
P1090004

Så djupt var det. Och vi är bara i början av januari.

2 svar på ”Snöskottningsdags.”

  1. Kondition som en 50 åring…hmmm….tyckte väl att man inte kommer upp i maxfart längre:)
    Bra att du upplyste mig om vad som väntar en gammal gumma… tur att Anders är still going strong och är
    ett halvår yngre och vitalare:)

Kommentarer är stängda.