Mänsklig oförmåga—eller nonchalans?

Kan inte låta bli att förundras över vissa människors sätt att tänka- eller snarare oförmåga att tänka. Besökte vår återvinningsstation i dag. Bilden som sådan  säger ju en del.
PC260001

Tydligen var kartongen för stor  för att stoppas i containern direkt. I stället för att offra möda på att vika ihop den till lagom storlek var det tydligen enklare att bara lämna den. Vem skall då se till att kartongen hamnar på avsedd plats? Tänk om alla människor som besöker återvinningsstationen vore lika slappa/nonchalanta? Hur skulle det då se ut när snön tinar bort? Det är bara en undran.

3 svar på ”Mänsklig oförmåga—eller nonchalans?”

  1. spännande:) såg ngt värre här i sundsvall i våras…någon hade parkerat en gammal husvagn full med skräp på återvinningen…. hur tänkte dom då egentligen????

  2. Då får man ju ändå ha i åtanke att kartongerna till moderna tv-apparater är klart mindre än dom till de såkallade ”tjock-tv” apparaterna. Så om förtunningen av våra tv-apparater fortsätter så kanske till och med slappa/nonchalanta människor kan lyckas med konststycket att få in kartongen i containern i framtiden 🙂

Kommentarer är stängda.