Service-på gamlingen.

Äntligen dags för lite service. I dag “hypplade” jag in på vårdcentralen men kryckornas hjälp, en halv timme senare så gick jag ut med kryckorna under armen. Om det nu fungerar som det ska så skall smärtorna dämpas avsevärt några månader framåt.
Har alltså fått/köpt den spruta i knäet som jag tar för varje halvår. Lederspan  heter alltså den vätska som injiceras i mitt knä. Lederspan  (triamcinolon hexacitonid) är en långtidsverkande glukokortikoid för intra-periatikulär injektion. Substansen är relativt svårlöslig, vilket resulterar i en långsam elimination från injektionsstället och därmed lång effektduration. Visst låter det jättebra, om det håller vad som sägs så kanske jag slipper värken in på det nya året en bit. Har ju själv försatt mig i denna situation vad gäller knäoperationen. Men det kanske var bra att fördröja ingreppet för det har ju visat sig nyligen att det är dags för höftleden också.  Och det blir så småningom det första ingreppet. Känner fortfarande lite “vill inte” men nu det ändå måste.
Ha nu en trevlig helg alla trogna läsare av min blogg. Hoppas att julklappsproblemen snart är över, men än finns det ju tid kvar.
S5000496

Ett svar på ”Service-på gamlingen.”

  1. Man kan se att du läst på, det är ju vetenskapligt det du beskriver. Ha en trevlig helg själv. Jag ska iaf prova på att göra egen sill av Bottnia fisk´s saltsill Köpt på ICA. Det kommer att bli hur bra som helst 😉

Kommentarer är stängda.