“Urn”

Så kommer då äntligen det som alla längtat efter. Vinterns första riktiga ur. Kraftigt snöfall stark vind, nästan stormstyrka. Tallarna på tomten är som a hibôga. En sådan här dag  tänker jag tillbaka på den “gamla goda tiden” och skogsarbetet med rent ackord. Spelade egentligen ingen roll hur vädret var, Det var bara att gneta på. Man blev bara blötare än vanligt och skidspåret hem var fullt med drevsnö. Just nu känns det nästan som om jag hade lust att omvärdera det”fria livet” i skogen. Man kunde själv bestämma om och när man ville åka hem. Det var väl en sorts frihet, men i stället blev det inte ett öre i inkomst.
PC090008

Skönt att ha något att syssla med inne när det är sådant väder. Hoppas nu bara att inget träd faller över elledningarna för då tar vattnet slut och det blir kall inomhus ganska fort. Usch, nu börjar visst  pessimismen flöda, det vore nog lika bra att krypa under täcket. Skulle nog ha suttit kvar och målat istället för att i tanken återvända till det förgångna. Om jag får ha en enda liten önskan så är den att det är bättre väder på måndag när jag skall ner till Nuklearmedicinska.

Ett svar på ”“Urn””

  1. År det Nils ”Karlsson” Pyssling, jätte fina julbockar är de *for sale* hur mycket, kanske jag är intresserad av en, om priset är det rätta. Vill dock inte att man borrar ett ljushål på skallen. Deal or no deal

Kommentarer är stängda.