Dags igen.

PB220007
I dag kom, som synes på bilden, Postens påminnelse om att det lackar mot Jul. På den färggranna Julkortspåsen står det; Ingen Jul utan Julkort*. Är nog benägen att hålla med. Kort är på något sätt en lite mer personlig hälsning. Att skicka elektroniska Julhälsningar kan( enligt  en källa på Google) ha risker för spridning av virus. Postens ekonomi förbättras ju  också avsevärt med korten. 
I kväll sedan jag sett påminnelsen så plockade jag fram de kort som blev över förra året och körde ut adresslistan. Då säger min kära hustru. Nu får du väl ta och lugna ned dej en aning. Vi är ju fortfarande i november. Så sant så sant, men jag har alltid haft inställningen att det som skall göras skulle helst ha gjorts i går. Men jag väntar nog till en bit in i dec.
*Traditionen med Julkort är från slutet av 1800-talet. Jenny Nyström började rita motiv på korten 1890, vilket satte fart på kortförsäljningen.

Ett svar på ”Dags igen.”

Kommentarer är stängda.