Återvinning– för vinnings skull.

Jaha, nu sitter vi här igen. Eller rättare sagt, jag sitter och skriver och katten ligger i sitt solarium.
I dag skall det alltså handla om återvinning. Kupan hade ett antal LP-skivor som var helt omöjliga att sälja.  I stället har jag av dessa skivor tillverkat fruktskålar eller skålar i allmänhet.  Meningen är att kupan så småningom skall lyckas sälja  skålarna och kanske få in lite pengar som går till välgörenhet.
PB040034

Så här ser kattens solarium ut. Tror nog att det är värmen från lampan som gör det så intressant att ligga just där.
PB040035
Skålen med apelsiner är en gammal skiva med Family Four. Personer som är lite drygt vuxna minns väl dom. För att det skall vara korrekt skall skivomslaget följa med skålen. Även om det inte passar på skivan så bra längre. Det skall bara vara med, fråga mej inte varför.
PB040036

Skålen med gröna äpplen har varit en riktig höjdar- LP. Tschaikowsky:s klavier konzert nr. 1 b-moll.
de ni.
PB040038

Här är de skålar som fanns skivor till. 6 st med tillhörande mapp/omslag.T.o.m. en sådan storfräsare, förr i alla fall, som Frank Sinatra har skattat åt skålen. Kul va?  Förresten, tråkigt med svarta skålar det brukar ju vara sorgens färg. Men har inte sett gamla LP i någon annan färg, tyvärr.

3 svar på ”Återvinning– för vinnings skull.”

  1. Detta blev ju fruktansvärt bra, givetvis ska fodralen följa med det känns som att dom ”hör ihop” på nåt sätt. Jag skulle tro att fruktskålarna blir sålda inom en snar framtid. Hur går det med ryggkliarna, blir det nån snurr på tillverkningen.

    Ha en bra helg vi höres.

  2. Snyggt! Att inte FamilyFour skivan blivit såld, en härlig sommardag är ju en klassiker men antar att den inte var med på skivan.

Kommentarer är stängda.