Slutflaggat.

Nu är det slut på flaggandet på Ponderosa 34:an. I dag försvann u-balkarna som hållit den gamla trästången  i någorlunda lodrät ställning. Med litet pocket-elverk och vinkelslip så lyckades jag fälla balkarna.Det var skönt att ha kudden med sig så kunde man vila lite medan kapskivan nötte på. Men betongfundamentet sparas för det är perfekt att fästa en plaststång där. Men det är klart att hackspetten, som hade verkstad längst uppe i trästången, blir nog inte så glad.
PA310023

PA310024

IMG_5357

Hackspetten muttrade lite där han satt på ledningen.

2 svar på ”Slutflaggat.”

  1. Vilken tur att vi har en hustomte som påtar på med diverse göromål. Men han måste nog byta glasögon, eller så har han upptäckt en ny art av hackspett. Kanske ponderosaspettan..?

Kommentarer är stängda.