Nyhetstorka– en aning.

Har till min sorg sett att många trogna läsare av bloggen, varit inne och konstaterat att ingen nytt tillkommit. Vad skall jag då´hitta på?
besök

Det får bli lite om min kära hustrus, och medföljande sällskaps, Ålandsresa. I dag söndag klockan 15:30 steg dom ombord på båten som skall bli deras flytande hotell ett dygn framåt. Ett helt däck var reserverat för kandidater med sällskap, samt andra som bokat in på denna speciella resa.. Kl 18:00 skulle det serveras middag, i  reserverat rum, för kandidater till Årets pärla samt medföljande sällskap.(tipsare)  Senare på kvällen, under resans gång presentation av de 10 kandidaterna, samt även olika underhållningar.  Resultatet  av  röstningen avslöjas inte förrän måndag när återresan tar vid. 
Själv så har jag fixat min egen lyxmiddag. I pausen av fotbollsmatchen QPR—Chelsea åt jag favoritgröt med macka. I detta fall, en av mina absoluta favoriter, risgrynsgröt.
Sedan under andra halvleken kom efterrätten fram. En tub av Pringles Sour Cream. Det var gott att knapra på under matchen. Nu tror jag att jag skall gå en trappa ner, skära och vika lite remsor till kaffeväskor. Avslutar med en fantastisk bild på min fantastiska middag. Godkväll.
PA230006

5 svar på ”Nyhetstorka– en aning.”

 1. Jag ser att du ärvt ditt sportintresse av mig, endast en sportkille av min kaliber skulle låta bli att berätta hur matchen gick. Som alla vet så har det ingen betydelse vad som händer i dessa totalt ointresseade verksamheter.

  jag är stolt över dig 🙂

 2. Om Alma också vill ha min kommentar
  så då här ni den har
  Nisse du är gräsänkling vad jag förstår
  men det det ändå bra går
  Du klarar dig Pärlan förutan
  hon åker väl på Ålands skutan
  Hoppas hon vinner utmärkelsen såklart
  en andraplats är godtagbart
  Gissar hursomhelst att hon är pärlan din
  omän hon inte gå och vinn
  men vi som röstat hoppas och tror
  att hom får känna lite glamor
  Gissar att det är svårt att vinna
  men vi vet ändå att hon är en hjältinna
  Som hon jobbar och kämpar
  för de lidandes smärta något dämpar
  Resultatet borde bli till hennes fördel
  jag hoppas inte ha helt fel
  Men hur än det hela slutar
  vi för henne lyckligt tutar
  för nära till är till att vinna
  bara det nästan gjort henne till hjältinna
  Inte roligt för dig att ensam vara
  men endast någon dag bara
  Är det en sådan fru man har
  får man visa att man är karl
  Inte missunna henne lite glans
  du får i köket vara frilans
  Lycka till ni nu båda
  får väl resultatet till veckan skåda

 3. Du är då för cool Nils, vilken middag och dukning. Bra karl reder sig. Själv så intog vi ngn sorts köttgryta det fattades några ingredienser så det blev som Kajsa Varg igen. Vi håller tummarna för pärlan från Knaften, det skulle vara roligt om hon fick första pris. Ha de gott i pyssel o knåp rummet. Väntar på rimbirgits kommentar 😉

Kommentarer är stängda.