Jag som fotomodell?- Nja, inte på riktigt.

I sanningens namn så får jag erkänna att jag faktiskt har låtit fotografera mina ben i dag.
Om det var för skönhetens skull? Kanske inte det som var orsaken.
Det är lite komplicerat. Det beror från början på att så småningom skall mitt högra knä bytas ut. För att denna service skall kunna utföras så måste mina ben vara i sådant skick att operationen inte äventyras av komplikationer. Så därför, vid mitt besök på Stenbergska vårdcentralen i dag, blev det fotografering. Dessa bilder skall nu vidare till Hudkliniken i Umeå för åtgärd. Som ni förstår så är det som det gamla ordspråket: Rom byggdes inte på en dag. Men jag är fylld av förtröstan, och jag har ingen brådska. För fortfarande känner jag lite motvilja mot att kapa bort mitt knä. Det återstår nog rätt många turer än.

4 svar på ”Jag som fotomodell?- Nja, inte på riktigt.”

 1. Så bra då att du fått lite ’betänketid’ innan knäet ska bort. Skönt också att kanske få hjälp med utslagen på benen också.

 2. För skönhetens skull skulle ju vara bra
  men man får ta det för vad det va
  En koll inför ingreppet jag förstår
  men jag säkert tror det bra går
  Min bror inte knäet bytt
  men i höften är allt nytt
  Han är som en ny man
  så jag vet att läkarvetenskapen kan
  Väntan kan vara besvärlig
  tror inte du gillar den om du är ärlig
  Men den som väntar på något gott
  … tror det blir full pott
  Resultatet dig säkert överraska
  du säker mycket lättare kan traska
  Smärtan försvinner
  du bara på det hela vinner
  Hoppas inte väntan blir för lång
  så är du snart på språng
  En annan gång jag säger lycka till
  för du ska få som du vill?
  En och annan kommenter
  du ska få innan du till sjukhuset drar

 3. Ja det låter lite drastiskt ”kapa bort knät” Visst är det så att du får ett nytt, som inte är ditt eget. Jag tror du blir överraskad när allt är över, då kommer du att studsa fram. IAF jag har varit på kupan idag och beskådat dammsugare, chokladbollar och andra vackra skapelser, som inte är bra för matsmältningen. Jag sökte efter ett fågelbord, modell större, men ikke sa nikke. Jag ska be puls snickra ihop ett lyxhus, så att birdie birdie får en riktig matplats.
  Ha en bra dag tänk positivt tänk MALÅ.

Kommentarer är stängda.