Flitens sol har lyst.

Eftersom min framkomlighet för närvarande, till viss del begränsas av en dålig drivknut, så får jag ägna mig det som kan göras sittande vid köksbordet. Det har varit många sköna soldagar som jag suttit och putsas och putsat igen på de egentillverkade ryggkliarna. Det mesta är ju rent handarbete så det är perfekt att sitta där och mysa i solens sken. Samtidigt snurrar gamla LP- skivor och sprider musik från en svunnen tid.  Skivor som t.ex. Bert Kaempfert & James Last. The Sound of Nashville. Och ej att glömma  Klaus Wunderlich.
PA170001

Ser nästan ut som små krabbor som är på väg någonstans. Nu är det bara att  börja svarva  handtagen.  Vid svarven i vedboden går det också bra att ordna en sittplats. Rundstaven, 8 mm till skaften, finns på XL-Bygg.  Det finns faktiskt  en gräns på vad jag kan svarva själv.

.

Ett svar på ”Flitens sol har lyst.”

  1. Hmmm, börjar redan fundera på att införskaffa julklappar. Jag får komma över och se nästa gång jag följer med till Lyck selet. Jag blev så förvånad när jag var i Umeå i helgen, på min yogalärarutbildnings träff. Mitt under en lång och jobbig meditation dök det upp ett klaviatur i meditationsmelodin- vips var du där och spelade för mig så jag orkade fortsätta. Tack för det!

Kommentarer är stängda.