Excellent exekutiv exekution.

För att undvika att någon en dag skulle få en knopp i “knoppen”beslöts att den gamla flaggstången skulle pensioneras. Hackspetten, som hade sin verkstad sista metern uppe toppen, kanske blir ledsen. Men så är det , alla kan inte vara nöjda på samma gång. 

PA160024

Så Janne tog ett stadigt tag och tryckte till.
PA160025
Och se där, flaggstången gav upp direkt. Jag var beredd med kameran men var kanske lite för snabb. Men nog syns det väl att färden mot marken har börjat för den gamla stången. Skulle ju också vara ur vägen samtidigt som jag fotade.
PA160026

Här kan man tydligt följa spåret.
PA160027

Spåren slutar vid en hög av återvinning. Man kan tydligt se var hackspetten hållit till.
PA160022
Här är det en som inte bryr sig.

Ett svar på ”Excellent exekutiv exekution.”

Kommentarer är stängda.