Ischiasnervens påminnelse.

05:00 Har varit en tämligen orolig natt med en alltför välkänd påminnelse om ischiasnervens närvaro. Efter gårdagens sittande vid dörren som utdelare av gratislotter blev det påspädning av de symptom som startat, redan tidigare under veckan, vid vistelsen i “snickeboa”.
Hade  under 80-talet en fasansfull upplevelse när en av de stora ryggmusklerna drog ihop sig som ett jättekaruschaband. Detta resulterade i flera veckors sängliggande samt ytterligare veckor av sjukgymnastisk behandling. Men tydligen kan man överleva en smärta som ibland känns oövervinnerlig. Försöker nu mota en ev. annalkande katastrof med Alvedon och den hemgjorda värmepåsen bakom korsryggen. Har en perfekt stol, här framför datorn, med helt ryggstöd. Så just för närvarande känns det överkomligt. När så småningom krampkänningarna ger med sig skall jag krypa ner i sängen. Det är ju söndag och sovmorgon. Så ha en skön söndag alla besökare på knaften.se