Ingen tillfällighet-eller?

I brist på dagsfärskt får det bli en favorit i repris. Ifall att detta fallit i glömska.
P5150008

hobbe och flisan
Hobbe, vår förra hund var alltid snäll och sällskapskär. Vi blev tvungna, på grund av hans  obotliga sjukdom, att avliva honom. Inte långt efter att jag begravt Hobbe bakom garaget så kom ju den stora paddan fram. Från 2001 till 2011 var den varje sommar runt huset så säga i Hobbes fotspår.
IMG_3262

Har ju påstått att det var Hobbe via reinkarnation.
S5002273
Dagen efter att vi begravt vår senaste och sista hund Milou, bredvid Hobbe, så försvann den stora paddan spårlöst. Det har nu gått flera månader och fortfarande har ingen padda synts till. Är övertygad om att Hobbe fick ro när han fick sällskap av en hund i graven bredvid.
Skulle det hända att paddan dyker upp nästa sommar så kan det väl hända att jag haft fel.
Om två paddor skulle visa sig, då förstår nog alla vad jag tänker och tror.