Äntligen hemma igen.

Efter 2 dagar och en natt så är det väldigt skönt att komma hem igen. Resan ner till storstan gick ju bra. Satt i bussen och försjönk i minnen från min ganska korta tid som busschaffis.
http://www.knaften.se/?s=friskt+v%C3%A5gat  På denna länk finns det.
Väl framme så tog vi in på patienthotellet. Fantastisk bra ställe att bo på. Sedan blev det 2 olika kontrollstationer med diverse undersökningar. Sist på dagen en träff med den läkare som skulle utföra bronkoskopin.( man gör en titt ner i lungorna). En mycket trevlig läkare som noggrant informerade om varför och hur undersökningen skulle gå till. Hade nog kanske gruvat lite för det känns ju oftast nog trångt i halsen.
Nåväl, ny dag, ny undersökning. En hel del förberedelser sedan var det dags. Vid det laget hade de olika ingredienserna nog gjort sin verkan så jag var  ganska avslappnad. En 6 mm grov slang fördes ner ca 40-50 cm.  Det fanns 2 bildskärmar som visade lungorna invändigt men jag hade inte riktigt möjlighet att se. Kände i alla fall när dom bytte lunghalva, men i övrigt är nog minnet lite suddigt. Det tråkigaste var de 2 timmar jag väntade efter ingreppet innan jag fick kaffe och smörgås. Måste nämligen vara fastande före undersökningen.. På morgonen hade jag fått sitta och se på när hustrun åt en god frukost.
Hela proceduren tog ca. en timme. Hörde att det togs prover. Resultatet kommer så småningom.
Hittades något som ev. söktes så blir det väl en fortsättning. Hittades inget så blir det nog också en fortsättning. Läkaren spekulerar inte utan nöjer sig inte förrän han har fakta.

2 svar på ”Äntligen hemma igen.”

  1. Borta bra men hemma bäst, är det inte så.
    Nu kan du njuta av kaffe och smörgås du äntligen kan få.

    Och det var allt för idag rimkontoret stänger för dagen.

    Peäss! det är rekordstor pott på V75 i helgen jag har satsat 8 kr och väntar på en sjua som ensam vinnare. deäss.

Kommentarer är stängda.