Enkelt kan bli svårt.

Börjar snart vara klar med mitt åtagande på Forsmyrvägen. Återstår golvsockel, dörr och lite taklist.
Men det hänger nu på att mattan är på plats innan finishen kan göras. Påsalning av fönstret är ju en rutinsak normalt. Virket, slätkant 21×142, till ett pris på över 50:-/löpmeter. Hade ritat av det som skulle sågas bort men något gick snett i ordets rätta bemärkelse. Och i det här fallet var det sticksågens blad som på undersidan brädan gick lite åt fel håll. Efter bladbyte blev det bättre men 2 bitar av fyra hade jag tänkt byta. Men med lite trixande så lyckades jag rädda situationen, åtminstone temporärt. Det avgörs till veckan när jag sågar till fodren runt fönstret, ser det ok ut är jag nöjd, om inte tar jag det från början.
P9020010

Det skulle svida att köpa nytt virke  men hellre det än att se ett misslyckande varje gång man  hälsar på.