Fantastiskt-vad läkemedel kan göra.

Tänk att det går att påverka en människas kropp så att den blir som en pytteliten

kärnreaktor. Var i går på hälsocentralen och fick en  bränslestav inplanterad i buken (15×1,5 mm) Visst, ganska liten men ändå så betydelsefull. Detta sker var tredje månad och är nu inne på andra året. Det gäller bara att se till att kroppen får bra kylning. I den värme och fukt som varit de sista veckorna har jag hela tiden balanserat  på gränsen till härdsmälta. En fördel med detta bränsle är att det blir inget avfall som är svårhanterligt. Och det bästa av allt, den som skötte  implantatet var väldigt skicklig och dessutom mycket trevlig. Och vad detta tjänar till är ju inte helt obekant för allmänheten. Vi är ju en stor mängd “gubbar” som vandrar omkring som små kärnreaktorer.

2 svar på ”Fantastiskt-vad läkemedel kan göra.”

 1. Lite hetta du nog får utstå
  för att därimellan bättre må
  Bättre att vara het än kall
  det kan nog få mången på fall
  Vi får allt tacka läkarvetenskapen
  att de mot sjukdomen hittat ett vapen
  Hoppas nu bränslestven för dig är bra
  så du ett någorlunda njutbart liv får ha
  Possetivitet är ju en viktig egenskap du besitter
  mycket bättre än att vara bitter
  S

Kommentarer är stängda.