Nytt höghus.

Det är ont om tomtmark i Norrland och framförallt i Lycksele. Kanske det eller så är det någon annan orsak att det byggs ett nytt höghus. hittills har det gått undan uppåt. Som “gammal” byggare följer jag noga utvecklingen. Men det är något jag undrar över. Med så många lägenheter så borde det behövas en rätt så stor parkering för hyresgästernas bilar. Och så förstås några besöksplatser. Har inte lyckats klura ut var parkeringen blir. Spännande att se var.
P8130001

3 svar på ”Nytt höghus.”

  1. Behöver man bil om man bor där, busshållplatsen är ju bara snett över, det var bara en tanke.
    Sen är ju arkitekterna duktiga att trolla, så jag blir inte förvånad om parkeringen kommer att vara lika stor som huset.
    **********************************No more comments for the day***********************

Kommentarer är stängda.