Låååååång betänketid.

För ett bra tag sedan fick jag en remiss till Lasarettet för röntgen av mitt krånglande knä. Efter röntgen hamnade jag på kirurgen där överläkaren sade att det var dags att byta bort det gamla. Just då kändes det inte bra att det skulle spikas och hamras i mitt knä. Med andra ord så kanske jag fegade.
Då sade överläkaren att jag skulle åka hem och fundera på saken och sedan komma till mottagningen och anmäla intresse. Sagt och gjort, så i onsdags gick jag in, visade mitt vipkort och leg samt framförde mitt ärende. Damen i luckan frågade bara hur länge det var sedan jag var där förra gången. Sådär en fyra år sade jag. Då log damen och sade att remissen räcker bara ett halvår. Så nu blir det som Sven-Ingvars sjöng en gång i tiden. Börja om från början, börja om på nytt, varför ska man sörja, tider som har flytt, tillbaka till Stenbergska, för en ny remiss, nu ska jag inte konstra , så det blir nån miss. Ja som sagt var så är jag inte än framme vid ruta ett. Men det är ju självförvållat så ingen skugga må falla på sjukvården. Jag har ju trots allt få rå om mitt originalknä i fyra extra år.

2 svar på ”Låååååång betänketid.”

  1. Men se, en äldre herre som KAN ändra sig! Det måste ju bli skönt att bli av med värken, även om livet blir lite stelare efteråt.

Kommentarer är stängda.