Mera målning.

Medan jag var i stan,och väntade på den bokade tiden hos veterinären, passade jag på att inhandla grund/listfärg samt även en pyts med takfärg. Så i eftermiddag, för att ha något att syssla med, har jag tagit ner lister/foder på toaletten samt målat taket där två varv. Även listerna är grundade samt ett varv täckfärg. Men det fattas en omgång till. Så jakten på det 70-talsbruna fortsätter. Nu är det dags för kvällsfika och sedan sängen, för i morgon bär det av till Umeå. På återhörande.

2 svar på ”Mera målning.”

 1. hihi, ligger det i släkten att rimma så fint? Jag bara undrar, måste man ha 70 talsbrunt, det är ju faktiskt 2010 tal nu:) Kram!

 2. Skingra tankarna kan du behöva
  lite av sorg och saknad bedöva
  Hitta de rätta orden är inte lätt
  men du gör nog rätt
  Försöker några tröstande ord skriva
  men det inte mycket av det bliva
  Hoppas du en bra dag i Umeå får
  att den enligt planerna går

Kommentarer är stängda.