Prövningar—- till att börja med.

P6280025
P6280026

Fösta delen av den här dagen har varit fylld av prövningar. Har varit med och försökt att placera  måtten till blivande ridhuset i en ej riktigt färdig schakt. Det fanns en hel del saker att ta hänsyn till. Tomtgränser, va-ledningar och så förstås landsvägen. Vi vred och vände på huskroppens läge  flera gångar. . Men så småningom efter tre eller fyra olika lägen så var alla inblandade nöjde. Och till och med roskaget stämde. Positivt var att grannen i söder bjöd på kaffe och hembakta plyppen. Vi fick även provsitta i den nybyggda paviljongen/lusthuset. Det var en fantastisk skapelse. I mina ögon ett riktigt konstverk bygg på fri hand utan ritningar/förebild.

P6280027
P6280028
P6280029
Här sitter den händige byggaren Tomas Hedlund. Han “klurar” säkert redan på något nytt att konstruera.