Det blomstrar i villande skog.

I centraliseringens tidevarv flyttar brevlådorna närmare och närmare tätorten. Dessa som syns på bilden, finns efter den ännu allmänna vägen till Hornmyr, vid vägskälet till Rödinträsk. De som bor närmast “sin” brevlåda  finns 4 km bort, enkel väg. Tänk om den postkunden bara hade tillgång till rollator. Hemska tanke. Men det var inte detta  som var syftet med inlägget. Skulle bara tala om att man blir glad när man ser de utsmyckade lådorna. Det var en så trevlig syn när man kom nedför “Libacken”. Den eller de som har åstadkommit detta har gjort ett  bra jobb. Passerade där i kväll och passade på att fånga konstverket på bild. Än en gång, ett jättefint initiativ.
DSC00017

4 svar på ”Det blomstrar i villande skog.”

 1. Tänkte faktiskt brevlådorna kommentera
  så där borde göras av flera
  Trevligt för brevbäraren att titta på
  rundan kanske enklare skulle gå
  Även för andra som den ser
  lite glädje i vardagen ger
  Hoppas pyntaren läser bloggen din
  så de de förstår att den verkligen är fin

 2. Alma liten fräck är
  om hon läser innehållet så har hon det där
  Allt vad som dig i sommar händer
  vad gör det då om intrigen vinter bilder sänder.
  Som sagt var så går tiden väldigt fort
  sommarn är ju ganska så kort
  Så den bliden är snart den rätta
  undertiden får du om sommaren berätta

 3. Nämem nu tyck jag att du ska ha sommar på bloggen, typ en fin blomsteräng eller vad man nu kan täcka sig

 4. Hej! Jag håller definitift med! (eller hur det nu stavas:) dessutom är ju jag ovanlig i min generation på mer än ett sätt; jag skickar jättemycket vanliga brev fortfarande! På tal om det; kan jag få er adress? Kram från Annie i ett Tromsö fullt av havslukt:)

Kommentarer är stängda.