Midsommarafton.

Ja det är som vanligt. När midsommaraftonen har varit så vet man med säkerhet att andra hälften av sommaren har påbörjats. Sakta kommer mörkret smygande över oss och rätt vad det är så är kylan här. Nej nu skojar jag lite, rimligtvis så är det nog 96 dagar innan första vintermånaden börjar. Massor av människor har inte påbörjat sin semester än. Så det mesta och bästa av sommaren är nog kvar. Nå, firandet då? Om man får tro media så har det varit blött både ute och inombords, med en hel del tråkigheter som följd. Själva firade vi på Forsmyrvägen. Det var en trevlig dag och kväll. Vi saknade nubben lika lite som den där stubben. Man kan nog ha trevligt utan att vara bedövad av starka drycker.
Efter efter en god lunch så blev det så småningom middagsdags. Tiden emellan utnyttjades till att transportera det sista av tallstubben till min vedbacke.
P6240006
Under transporten passade Arvid på att sova en stund.

P6240009

När jag fick början på middagen han jag tänka att detta blir man inte mätt på. Men det var bara tänkt att reta upp aptiten. Så nog hann jag bli mätt alltid.
P6240008
En trevlig dag hos barn, barnbarn och måg var till ända.

3 svar på ”Midsommarafton.”

  1. Såg gott ut, men visst saknar ni skärgården? Vår midsommar där ute var riktigt härlig så vi kan rekommendera det även för er 🙂

  2. Jo, en trevlig dag och eftermiddag. Tur att det fanns något för gubben att göra. Han har ju myror i brallan, precis som barnbarnet.

Kommentarer är stängda.