En härlig dag.

Tänk vad skönt att vakna upp till en typisk svensk sommardag. + 9,9 grader varmt, gråmulet och ingen brännande sol som kan orsaka hudskador. Värmebehovet kroppen har kan regleras med långkalsonger och en extra tröja.  Nåja, skämt åsido så tycker väl även jag att det kunde ha varit några plusgrader till. Det har ju varit ett antal dagar med nästan olidlig hett. Det där med lagom är ju svårt att få. Egentligen så har ju sommaren just börjat. Hela den här ovanligt tidiga våren och värmen har ju bara varit en bonus. Så i morgon, tisdag, när första delen av snickarkursen ska avslutas, är det nog lagom arbetstemperatur. Då skall jag fotografera lådorna/bänkarna från den mest fördelaktiga sidan. Ha en bra dag, det är ju i alla fall myggfritt.

2 svar på ”En härlig dag.”

Kommentarer är stängda.