Lite ljus i mörkret.

Just nu har jag haft telefonmöte med den läkare som håller koll på mina  små gnagare.
Fick också tillfälle att beta av min lista med frågor. Eftersom jag i 1,5 år ständigt utsatts för infektioner i lungor och luftrör så börjar man ju undra. Vid ett besök på vårdcentralen fick jag veta att har man en cancertumör så kan det påverka immunförsvaret. Själv anser jag  inte att det är en tumör utan några  små gnagare som tuggar på ena halvan av prostatan. Detta sade jag till läkaren och fick till svar det inte är en tumör och att dom där gnagarna som attackerar prostatan är förpassade till “sovrummet”. Men att ta död på dom går inte utan  det gäller bara att ha dom sovande så länge som möjligt. Frågade om spridningsrisk till bl.a. lungor och  fick svaret att med så bra prover skulle jag inte ens prata om spridning. Och vallningarna borde rimligtvis ge med sig. Har redan märkt att dom tidsmässigt blivit kortare. 2-3 min  är det nu och ibland kan det dröja flera timmar emellan. Får också fortsätta med sprutorna tills vidare, men minst ett år till.  Återbesöken  blir halvårsvis så läng som proverna är så pass bra. Det vekar ju bra allting men det finns ett MEN. Tanken finns ändå ibland att är det verkligen så enkelt?

3 svar på ”Lite ljus i mörkret.”

  1. Njut nu av det positiva. Sluta tänka MEN. Ibland ÄR livet enkelt! Ta tacksamt tillvara passningarna och sätt bollen i krysset.Kram.

  2. Trevligt att höra att du ser ljuset i mörkret och ljusare ska det bli.Se bara till att hålla gnagarna sovande.

Kommentarer är stängda.