Äppelträdsjägare.

Denna älg var på väg uppför slänten med sikte på vårt jubileumsäppelträd.  Det träd som massakrerades i fjol vinter. Men denna gång fick älgen tji. Råkade vara vid trädet med vedklyvaryxan i näven. Inför möjligheten att få yxan placerad mitt mellan öronen så retirerade älgen. Men vad hjälper det, dom kommer ju tillbaka när jag sover. Om jag hade kunnat skulle jag ha minerat trädet, men då sprängde jag kanske bort trädet också.
S5002634

2 svar på ”Äppelträdsjägare.”

  1. Som du sa så överlever nog kärleken trädet, men, men finns det ingen doft eller dylikt som de skyr, jag har en kusin som hade problem med att rådjuren var och åt upp rosorna.Han hade satt ut några pinnar med något som de inte skulle gilla och det hjälpte ett tag, Det är ju inte så långt till älgjakten så se då till att du blir av med älgen då. Gissar att det är samma som varit där och återkommer.

  2. Du som är så klurig nog borde du väl komma på nån lösning på problemet. Tycker inte att du ska låta det bero. Klart kan vara trevlig med en gårdsälg men trevligare med äppelträd. Det finns ju fågelskrämmor du får göra en älgskrämma. Sätt ut en rörelsedetektor så när den närmar sig så…..

Kommentarer är stängda.