De ska va tunna skivor……

Nu är stortallen på Forsmyrvägen skivad i 250mm länga bitar. Det tog en timme och givetvis var det nog någon spik någonstans i rotbiten. Så den nyfilade sågen började dra lite snett, men inte värre än att det gick att bemästra.
S5002630
S5002631
S5002632

En massa sågspån blev det så det tog en timme att städa.

Ett svar på ”De ska va tunna skivor……”

  1. Visst är det nyttigt att vara ute i friska luften. Men jag är tveksam om det var den sortens vila du blev ordinerad.Men man kan inte säga annat än att du är duktig du.Roligt i allafall för jag inbillar mig att du kanske känner dig lite bättre nu. Synd att vi har så långt till stugan annars så skulle jag anställa dig vi sågade ner 10 träd på stugtomten, vill få in lite sol.Men det ger alltid lite merarbete, men det ger ju lite ved.Så nu vi har det vi gör ett tag framöver.

Kommentarer är stängda.