Det blev majbrasa ändå.

I denna torkans svåra tid blev vi utlokaliserade till Vänjaurbäck. Där skulle det enligt förhandsinformationen  bli ett riktigt Valborgsmässofirande med tillbehör som korv, hamburgare, kaffe med dopp och annat smått och gott. Tipsrunda för både barn och vuxna. Efter all denna förtäring tändes brasan vid 19:30-tiden. Här fanns inget eldvatten men däremot bäckvatten att tillgå vid en ev. gräsbrand. En trevlig kvällsstund arrangerad av byaföreningen. Tyvärr så kunde jag konstatera att det saknades en del bybor vid brasan. Nåväl , sedan brasan hade blivit övertänd så blev det allsång med traditionella vårsånger.
Sedan var det dags för vi och våra småbarnsföräldrar att tänka på återfärden.
Men barnbarnet Arvid han gillade varmkorvsståndet. Han lyckades få i sig tre korvar. Bra jobbat.S5002625

S5002626

Ett svar på ”Det blev majbrasa ändå.”

Kommentarer är stängda.