Trenden håller i sig.

Efter en hemsk host host påskhelg med mycket horisontalläge var det dags att uppsöka vårdcentralen. Mina värsta farhågor besannades inte riktigt, men tydligen behövs ännu en penicillinkur för att bli av med de envisa och elaka bakterier jag fick i mig med pandemix-sprutan den 19 november 2009. Inte kanske att jag bokstavligt talat fick bakterierna just då. Men det verkar som om mitt immunförsvar blev stött i kanten då och tog time out på obegränsad tid. Enda ljuspunkten i dag var att gå in på labbet och lämna blod hos dom alltid trevliga och flinka flickorna. Ja förstås att träffa läkaren, som för en massa år sedan var vår husläkare, var också trevligt. Fick mitt recept och stränga order om att ta det lugnt och blev jag inte bra efter kuren gick det bra att reklamera.
Så jag har kastat in kniven för torsdagen. Går nu miste om de sociala kontakterna och gagget med Alma. Jag beklagar och ser fram emot torsdag den 5:e maj. Hoppas att jag då har intagit vertikal ställning igen.

Har en hel del saker planerade för sommaren så jag vill  slippa stämpla ut för gott.
Men som sagt var om detta kan man nog inte bestämma själv utan bara hoppas på det bästa.

Kategorierom

4 svar på ”Trenden håller i sig.”

 1. Satt med en spade, tog maskrosplantor bort….
  från grusgång där allt nu var lagom torrt….
  Hackspett trummade dämpat i ett träd….
  Katten sov så gott som om gräset var en pläd…
  Denna makliga takt,… tänkte jag faktiskt då….
  borde ju Nisse också pröva på….
  Mäste nog en dag ringa Kerstin och höra…
  om inte hon kunde ta honom hårt i ett öra….

 2. Håller fullständigt med Alma vi behöver någon som förgyller vår torsdag men dock inte till priset av din hälsa så vi får klara oss ett tag men ser fram emot då penicellinkuren gjort verkan. själv har jag just vaknat efter en 15 tim sömn var helt däckad men sömn verkar vara den kur jag behövde känner mig mycket bättre.Tat nu lugnt så vi ses snart.

 3. Ja det går nog inte för sig att bara stämpla ut. Vi hyllfyllare kommer att få kännbara problem. Inga lustiga skämt hur ska det bli då. Vi kommer att surna till så att mjölken i mejeriet tjocknar. Nog om det! Det går någon sort illaartad bacill eftersom många känner sig däckade, t.o. m Birgit var lite krasslig och själv har jag nog stukat foten lite 🙂 . Vissa kastar in handduken men du Nisse verkar kasta in kniven det är ett knivblad vassare (skojfriskt) Ha en bra kväll önskar T3 och AlmaHamilton

Kommentarer är stängda.