Födelsedagsbesök.

I dag var det ett högt besök, 7 våningar upp i lasarettshuset. Vårt nya barnbarn, en flicka, fyllde nämligen ganska precis 24 timmar.  Jag mormor och Arvid var det som gjorde det högtidliga besöket. Arvid var lite fundersam i början men efter ett tag så gick han fram och kände försiktigt på de små händerna. Det dröjde längre innan jag  vågade mej fram och lät den nyfödda greppa omkring mitt krokiga pekfinger. Jag såg så dåligt där uppe, det var så konstig luft så jag fick imma på glasögonen. Men det har hänt förr, måste nog tala med min optiker. Nog är det ganska fantastiskt att se ett litet liv spira.
Sedan jag kom hem blev det att måla färdigt det röda på insidan förstukvisten. I morgon blir det nog stan. Gårdstallen på Forsmyrvägen har lämnat in i en ålder av drygt 100 år. Den skall förvandlas till kaminved. Stubbens diameter är 70 cm. Så det lär bli några resor. Och ris till bränngropen.

Kategorierom

3 svar på ”Födelsedagsbesök.”

  1. Kan tänka mig att det känns stort, att ni fått ytterligare ett barnbarn och denna gång en prinsessa.
    Grattis till er också!

  2. Grattis morfar blir det en AnnICA eller har de nåt namnförslag. du kommer väl på torsdag? Janne har ju fullt upp med sin nya familjemedlem så vi behöver all hjälp vi kan få.

Kommentarer är stängda.