Väntades jordbävning?*

Nu rycker dagen närmare när det är dags att måla huset färdigt. Som bekant blev ju en sida kvar vid fjolårets arbeten. Som förberedelse har jag nu tagit ned resterande fönster/dörrfoder för målning. Skall försöka få på all vit färg innan det är dags för partifärgen. Men har funderingar om det kanske vore smart att invänta sommargästerna. Om dom har fritidsproblem kan jag ju tillhandhålla ett par penslar och en hink med färg.
S5002587

Som synes så är det inte så värst mycket jobb kvar.
S5002588

Innan dagen ät slut så är nog alla foder färdigmålade.
Men det är klart att vissa sinkningar föreligger. Har ju bestämt att röra ihop lite fläskpalt. Så är det ju slutspelshockey. Men det är ju många timmar kvar innan midnatt.

*Vad syftar egentligen rubriken på? Jo, hade vissa problem när jag skulle ta loss fodren. Verkade som om jag väntade att det skulle bli jordbävning när vi byggde huset 1976. Vissa foder ser ut som igelkottar. Omräknat så har vissa brädstumpar 150 spikar/m2. Är ändå nöjd över att det inte var 3 tums spik eller som den heter 75×28

Kategorierom