Tänkte inte på det.

Den egentillverkade/konstruerade barngrinden, som sitter överst i trappen, hade jag trott skulle kunna vara omålad. Den är ju svängbar åt flera håll så jag tänkte att färgen kommer att nötas bort snabbt. Men det såg jättetråkigt ut med en gammal grå grind intill det nymålade. Skulle tänka mej som jämförelse en överårig pensionär på ett ungdomsdisco.
Nåväl har i kväll demonterat, slipat och målat grinden. Men måste göra en omkonstruktion för att klara färgen. Och för det behövs en del saker från järnboa på måndag. Passar på att fara på bränngropen med diverse saker samtidigt.  Sedan är det ju stickcàfe på Kupan på tisdag. Som sponsor av kardemummabullar så måste jag handla ingredienser till bullbaket. Då i morgon, när degen/bullarna jäser, kan jag skruva ihop grinden igen. Återkommer med bild på den nymålade barngrinden.

Kategorierom