Fortsättning följer.

När inomhusdelen nu är fullbordad för denna gång så har jag flyttat utomhus.  2 räcken som skulle bytas ut ligger klara i måleriet för torkning. Övriga måste målas på plats vid sommarväder. För han som spikat fast dom måste ha haft fri spik alternativt visst/spik. Fönsterfodren sparar jag till kommande vecka. Nu på lördag har jag lovat min fru att vara henne behjälplig på kupan.
S5002567
Här provar jag in det ena av 2 som blir nya. Fjolårets julgran som inte fick vara yvig kom också med på bilden.
S5002570
Det råder en viss kaos på pingisbordet. Måndag måste nog bli en städdag. Har fått beställning av Tyra två på en anordning för att ställa upp kort på barnbarn på. Det skall vara istället för en hel hoper spikar. Väggen i trappen har alltid fungerat som fotoplats. För älgkronan( gulkronan) har jag tagit ner för att sälja till Tyskland, eventuellt. Återkommer med bild på fotohyllorna som jag tillverkat av klackfoder och smyglist. Skapelserna är på målning så jag skriver medan grundmålningen torkar.

Ett svar på ”Fortsättning följer.”

  1. Ja, man kan nog säga att det ser rörigt ut på pingisbordet. Dock kan man säga att om man sett arga snickar´n så har du det ganska prydligt i din snickarbod/målarbod av bilderna att döma. mvh T3 o Alma Hamilton

Kommentarer är stängda.