Trodde det var klart.

I dag närt jag skulle torka av köksgolvet insåg jag att det var del småsaker kvar. Det fanns massor av vita prickar som härrörde från takmålningen. Visst hade vi skyddspapp på golvet men ändå slank det ner lite färg. Och sen kom ju Milou och trampade i färg och flyttade den runt. Men fördelen med ett “klickgolv” är att det är lättstädat. Efter en timmes “skallgång så var alla vita prickar borta.
Sen var ju förstås en del saker som skulle tillbaks på väggarna. M. a. o. lite utsmyckning.
S5002565-1
Sedan har jag börjat att ta loss ett räcke. Men när den här förstukvisten byggdes då var inte skruven uppfunnen. I alla fall så var det spikat med huggen 3 tums spik. Och många. Så att ta loss det helt var inte att tänka på. Men det visade sig att de räcken som ej varit under tak var angripna av  röta så det blir att fixa ny. Så i morgon när jag skall på dövcentralen och få en ny plastpropp i örat blir det ett besök på järnboa för att hämta nya bräder till till två trappräcken. Övriga räcken på bron får målas på plats. Så efter räckesbygge blir det att ta loss fönsterfodren. Det funkar ju alltid.
S5002566

Nu börjar hockeyn, ha en bra kväll.

Ett svar på ”Trodde det var klart.”

Kommentarer är stängda.