Nära nära.

I går var ju dagen inbokad för ett 40-års kalas. Det är märkligt vad barnen blir fort gamla medan man själv står och stampar i en gyllene medelålder. Men kalaset var trevligt med många positiva människor på besök.
Så i kväll blev då äntligen spaljen färdig. efter en del “tviarbete”. Men när jag tittar på bilden då ser jag  att ledstången “bryter av” alldeles förfärligt. Så det lär väl bli en slipning/målning på den med. Har i kväll slipat och grundat städskåpsdörren. Den var tidigare försedd med en väl fastlimmad tapet. Och det måste nog ha varit elefantlim. Nästan omöjligt att få bort. Så i morgon får jag förhoppningsvis en lugn dag, för vädret är inte lämpligt för att börja ta ned och måla fönsterfodret från den omålade övre husväggen.
S5002550
Så blev den.

Kategorierom

Ett svar på ”Nära nära.”

Kommentarer är stängda.