KOL-klart och listfärdigt.

I dag var det avslut på KOL-skolan som jag deltagit i, även om det från vissa håll  tvivlas på om jag lyder under detta sammanfattningsnamn. Vad har jag då kommit fram till efter dessa dagar. Jo, att sedan jag blivit av med alla lunginflammationer och infektioner som härjade med mina lungor i 1,5 år efter det jag tagit svininfluensasprutan, så mår jag riktigt bra. Och det var ändå lärorikt att se bilder på hur en lunga bryts ner på grund av bl.a. rökning.  Mycket bra information  fick vi också av olika föreläsare. Jag är jättenöjd över det beslut jag tog för 31 år sedan. Men egentligen var det en väghyvelförare som gav mej inspirationen. Satt i en kontorsbod, på en arbetsplats, och rökte när han kom in och skulle ha matrast. Han sade då: Men ta den den där ciggen och gå ut och släck den. Gjorde det och sedan blev det aldrig tänt någon ny. Hade nog tänt på att sluta röka med det var som en kick för mej. Jag ville verkligen sluta, så det var bara att bestämma sig.
Nog om detta , för när jag kom hem så blev det full fart på listningen så nu äntligen kan jag säga: Skööönt, nu är det klart. Visserligen återstår spaljen. Men den måste monteras ner och färdigställas en bit i taget så det få bli terapijobb. Och i morgon är det ICA-dags.
S5002542
Min hustru har alltid gillat handarbete. Så dessa korsstygnsbroderade tavlor  är så vackra att jag visar närbild på dom.
S5002543

 S5002544
S5002545

Tycker att dessa motiv passar speciellt bra på köksväggen.

Kategorierom

3 svar på ”KOL-klart och listfärdigt.”

  1. det blir finfint!
    men tänk om man ändå fått ärva lite av handarbetsgenen:)

  2. Cool kille = Nisse, snyggt jobbat. Det blev jättestor skillnad om man tittar på bilderna. Men vad ska du göra nu när du/ni tapetserat klart. För min del så har jag genom denna sida fått lite inspiration, men tapeter gamla som gatan ska bort och då kan man ju använda en sån där ångapparat som ni hyrt eller hur ni nu kommit över den.
    Ha en trevlig helg så ses vi på vilodagen Torsdag

Kommentarer är stängda.