Skönt med vilodag i morgon söndag.

Det kan inte hjälpas, man blir verkligt” leabrutti.” Gammkroppen är inte van med armar uppåt sträck arbete. Men nu är en hel del lister uppe. Även en hel del socklar och foderär på plats. Nu blir det ett lugnare tempo i fortsättningen. Men prio ett är att få upp skenorna för gardinerna. Det ser lite tomt ut för närvarande.
S5002537

S5002538

Nu börjar det att se färdigt ut, men det är lite tomt på väggarna och som sagt, gardinerna saknar jag mest. Och spaljen som syns skall så småningom målas, men det blir nog när det blir varmare ute. För det är en hel del slipning och det är bäst att göra utomhus.

Kategorierom

4 svar på ”Skönt med vilodag i morgon söndag.”

  1. T3 här, det blir himla snyggt. Men på torsdag då får du komma och vilaupp dej ett par timmar på ica

Kommentarer är stängda.